Spotkanie Opłatkowe Dla Firm

Szanowni Państwo,
Serdecznie zapraszamy do zorganizowania Świątecznego Spotkania Firmowego w Domu Pod Kasztanami, w Igołomii. Spotkanie Wigilijne to doskonała okazja do podsumowania roku, wzmocnienia więzi z pracownikami. To idealny moment do podziękowania swoim pracownikom za zaangażowanie i pracę oraz zmotywowania ich do dalszych działań. Na ten szczególny wieczór przygotowaliśmy specjalne menu. Tradycyjne potrawy wigilijne oraz specjały kuchni regionalnej w połączeniu z delikatnymi dźwiękami kolęd sprawią, że wszyscy poczują atmosferę nadchodzących Świąt. Podczas kolacji istnieje możliwość organizacji szeregu atrakcji dopasowanych do indywidualnych Państwa potrzeb.

MENU OPŁATKOWE 1

Cena: 55 zł/os

Przystawka:
Śledzik po wiejsku /w oleju/

Zupa:

Borowikowa z łazankami

Danie główne:

Karp w złocistej panierce , ziemniaki purre, sałatka zielona z dresingiem koperkowym

Deser:

Nugat: orzechowo bakaliowy z nutką pomarańczową

Zimna płyta:

Półmiski wędlin i serów
Śledziki po kaszubsku
Galaretka z łosośiem, kurczakiem
Sałatka z tuńczykiem, kurczak curry

MENU OPŁATKOWE 2

Cena: 50 zł/os

Przystawka:
Łosoś na grzance

Zupa:

Żurek wigilijny z ziemniakami

Danie główne:
Smażony pstrąg z migdałami ziemniaczki opiekane sałatka z groszku cukrowego z rumianą bułeczką
Deser: makaron z makiem i bakaliową polepką

Zimna płyta:
Półmiski wędlin i serów
Śledziki po wiejsku
Galaretki drobiowe, po żydowsku z karpiem
Sałatka; śledziowa, gyros z kurczakiem

MENU OPŁATKOWE 3

Cena: 65 zł/os

Przystawka:
Filet z pstrąga wędzonego z sosem chrzanowym

Zupa:
Barszcz czerwony z uszkami z kapustą i grzybami

Danie główne:
Steak z łososia z rusztu, purre z groszku zielonego, warzywa po angielsku

Deser:
Jabłko pieczone faszerowane bakaliami oblane czekoladą

Zimna płyta:
Półmiski wędlin i serów
Śledziki w śmietanie, koreczki śledziowe
Galaretka wieprzowa, łosoś w galarecie
Sałatka a,la sos tatarski ,sałatka śledziowa korzenna
Patera ciast