![](http://weselapodkasztanami.pl/wp-content/uploads/2018/03/fef5be696d6ae60334bf7eea327c6cc6_Stwiejski0024LEDZIK.jpg)
Spotkanie Opłatkowe Dla Firm
Szanowni Państwo, Serdecznie zapraszamy do zorganizowania Świątecznego Spotkania Firmowego w Domu Pod Kasztanami, w Igołomii. Spotkanie Wigilijne to doskonała okazja do podsumowania roku, wzmocnienia więzi z pracownikami. To idealny moment do podziękowania swoim pracownikom za zaangażowanie i pracę oraz zmotywowania ich do dalszych działań. Na ten szczególny wieczór przygotowaliśmy specjalne menu. Tradycyjne potrawy wigilijne oraz specjały kuchni regionalnej w połączeniu z delikatnymi dźwiękami kolęd sprawią, że wszyscy poczują atmosferę nadchodzących Świąt. Podczas kolacji istnieje możliwość organizacji szeregu atrakcji dopasowanych do indywidualnych Państwa potrzeb.
MENU OPŁATKOWE 1
![](http://weselapodkasztanami.pl/wp-content/uploads/2018/03/934377c681f1d6c51a8560f0f30b1667_1.png)
Przystawka: Śledzik po wiejsku /w oleju/ Zupa: Borowikowa z łazankami Danie główne: Karp w złocistej panierce , ziemniaki purre, sałatka zielona z dresingiem koperkowym Deser: Nugat: orzechowo bakaliowy z nutką pomarańczową Zimna płyta: Półmiski wędlin i serów Śledziki po kaszubsku Galaretka z łosośiem, kurczakiem Sałatka z tuńczykiem, kurczak curry
MENU OPŁATKOWE 2
![](http://weselapodkasztanami.pl/wp-content/uploads/2018/03/aaa1d436a3464b69d45b6335fd921099_1.png)
Przystawka: Łosoś na grzance Zupa: Żurek wigilijny z ziemniakami Danie główne: Smażony pstrąg z migdałami ziemniaczki opiekane sałatka z groszku cukrowego z rumianą bułeczką Deser: makaron z makiem i bakaliową polepką Zimna płyta: Półmiski wędlin i serów Śledziki po wiejsku Galaretki drobiowe, po żydowsku z karpiem Sałatka; śledziowa, gyros z kurczakiem
MENU OPŁATKOWE 3
![](http://weselapodkasztanami.pl/wp-content/uploads/2018/03/1fe53c9fd6576bd78c11bff9ff93f6b5_1.png)
Przystawka: Filet z pstrąga wędzonego z sosem chrzanowym Zupa: Barszcz czerwony z uszkami z kapustą i grzybami Danie główne: Steak z łososia z rusztu, purre z groszku zielonego, warzywa po angielsku Deser: Jabłko pieczone faszerowane bakaliami oblane czekoladą Zimna płyta: Półmiski wędlin i serów Śledziki w śmietanie, koreczki śledziowe Galaretka wieprzowa, łosoś w galarecie Sałatka a,la sos tatarski ,sałatka śledziowa korzenna Patera ciast